tiistai 31. elokuuta 2010

Nurmes on tuorein vahvistus Trainer4You –ketjussa!

Nurmes on Euroopan virallinen Joulukaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Karjalassa ja väkeä on hieman vajaat kymmenentuhatta. Kaupungissa toimii aktiivinen yrittäjäpariskunta Mika Mustonen ja Marjo Salmensuo-Mustonen – tuoreet Trainer4You –vahvistukset!

Mika on kerännyt kannuksensa fysioterapeuttina, mutta taitaa merkonomina myös liiketalouden pyörittämisen. Mika on esimerkillisen aktiivinen itsensä kehittäjä. Siitä osoituksena hengästyttävän kattava cv, johon voit tutustua linkin takaa: http://www.bombanfysio.com/index.jsp?pid=97. Listaan lisättäköön pikapuoliin myös Trainer4You personal trainer –ohjaajalisenssi.

Varsinainen Trainer4You –yrittäjä on pariskunnan viehättävämpi osapuoli Marjo, joka on koulutettu hieroja, Trainer4You kuntosalivalmentaja ja pian myös lisensioitu personal trainer. Ohessa Marjon koulutus- ja osaamistaustaa pintaa syvemmältä: http://www.bombanfysio.com/index.jsp?pid=108

Trainer4You Nurmeksen pääkallopaikka sijaitsee Nurmeksen keskustassa, Nurmeksen Kuntoilukeskuksen tiloissa. Muutto täysin remontoituihin yli 600 neliön tiloihin tapahtui viime kesänä ja aikomuksena on laajentaa ryhmäliikuntatiloja sekä –tarjontaa entisestään. Tiloissa toimii myös aktiivinen ja arvostettu kuntoutus- ja fysioterapia-alan kumppanimme Fysio MM. Fysio MM:llä on toimintapiste myös Kylpylähotelli Bomban tyylikkäissä ja luonnonkauniissa maisemissa sekä Lieksassa Itä-Suomen Terveyspalvelujen yhteydessä.

Trainer4You –ketju tuo kumppanilleen osaamista ja tukea yritysten ja yksilöiden hyvinvointipalveluosaamisen muodossa. Palvelua on saatavilla Kuntoilukeskuksen, Bomban sekä Nurmeksen ja sen lähialueiden lisäksi myös Joensuussa. Panostamme etenkin yritysten TYKY- ja hyvinvointipalveluiden kehittämiseen Pohjois-karjalassa sekä Kuntoilukeskuksen asiakkaille tarjottavien palveluiden parantamiseen entisestään!

Tsemppiä Nurmekseen koko muun tiimimme puolesta!

T: Riku Aalto

Toimitusjohtaja

Trainer4You Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti