tiistai 31. elokuuta 2010

Vocatum - kuntosalipalvelua parhaimmillaan!


Oulun kynsilehtoon nousi hiljattain hieno rakennus. Harvinaista sinällään, kysessä oli kuntokeskus. Tyypillisempää on perustaa kuntosali vanhaan, ikkunattomaan, pommisuojamaiseen ja kuntosalitilaksi juuri ja juuri kelvolliseen kohteeseen.

Kyseessä on Vocatum -niminen kuntokeskus. Toinen laatuaan. Ensimmäinen sijaitsee Kempeleessä, joten toimiva konsepti kopioitiin hyvien kulkuyhteyksien päähän Oulun keskustan tuntumaan, kasvavaan ja kehittyvään ympäristöön.

Vocatum -keskuksia pyörittää Jukka Kolmonen perheineen. Konseptin takana on Technogymin laadukkaat kuntosalilaitteet sekä nerokas Wellness -järjestelmä. Ne takaavat miellyttävän harjoituskokemuksen ja ohjaajien voimavarojen keskittämisen siihen tärkeimpään eli asiakaspalveluun. Sen Kolmosen perhe ja työntekijät todella taitavat! Palvelu on iloista, huomioivaa ja tunkeilematonta.

Kävin treenaamassa Vocatumissa ja kokemus oli erinomaisen miellyttävä. Sain opastuksen laitteisiin ja mm. pukukaappien elektroniseen avaamiseen/ sulkemiseen. Etenkin Pure Strenght -laitesarja miellytti allekirjoittanutta. Sen järeä, mutta silti siro olemus ja konstailematon käyttö jättivät vertaaansa vailla olevan muistijäljen allekirjoittaneen lihaksistolle! Jos asut lähellä, kaipaat laadukasta treeniympäristöä ja ennen kaikkea rauhallisuutta sekä hyvää palvelua, niin tervemenemäs Vocatumille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti