sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Hyvinvointi Hukassa?!

Onko kunnossasi parantamisen varaa? Onko hyvinvointisi hukassa kuormittavan työn, arkisten kiireiden ja lyhyiden iltojen vuoksi? Eipä hätää, jos asut Oulussa, voi hyvinvointisi löytyä Hukasta!

Liikuntakeskus Hukka on pohjois-suomen suurin, hienoin ja monipuolisin liikuntakeskus. Se sijaitsee keskustan tuntumassa, isokadun Heinäpäänpuoleisessa päässä (99). Parkkitilaa löytyy useiden satojen maksuttomien paikkojen verran ja autonsa voi iltaisin parkkeerata myös vieressä sijaitsevan koulun tai Heinäpään urheilualueen paikoitusalueelle.

Hukasta on moneksi: Kolmen kuntosalin, neljän ryhmäliikuntasalin ja spektaakkelimaisen sisäpyöräilystudion lisäksi keskuksesta löytyvät myös tennis-, sulkapallo- ja squoashkentät sekä salibandykaukalot. Ryhmäliikuntatarjontaakin löytyy laidasta laitaan yli 100 viikkotunnin repertuaarilla. Lämpötatamit venyttelyyn ja joogaan, hierovat tuolit, infrapunasauna sekä keskuksen sisälle rakennettu hirsisauna tuovat treenaamisen rinnalle hemmottelevaa arjen luxusta sekä palauttavaa lihashuoltoa!

Hukan asiakaspalvelu on erinomaisen ystävällistä ja huomioivaa. Se henkii talon sisäisestä hyvästä fiiliksesta! Ryhmäliikunnanohjaajat ovat kaupungin kermaa kokeneista konkareista nuoriin lupauksiin. Yksilöliikuntapuolikin (kuntotestaus, kuntosalivalmennus ja personal training) kehittyy huimaa vauhtia, olemmehan me Trainer4You:na tarjoamassa palveluja talon sisällä!

Yritysten liikuntapalvelut toteutetaan Liikuntakeskus Hukassa Trainer4You:n voimin. On järkevää tuottaa palvelut asiaan vihkiytyneen valmennustalon voimin, sillä aktiivisille liikkujille tuotteistetut ryhmäliikuntapalvelut eivät sovellu yritysryhmille. Rimaa on madallettava, palveluita on muokattava ja niiden täytyy olla viimeisen päälle heterogeeniselle ryhmälle mietittyjä. Kenellekään ei saa tulla nolo olo, eikä kukaan saa pudota kyydistä. Kaikkien on saatava liikkua ja treenata omien kykyjen, oman kuntonsa ja oman tuntonsa mukaan. Tapahtuman täytyy jättää superpositiivinen fiilis ja olla samalla eväitä omaharjoitteluun antava. Riittävä tieto vietynä käytäntöön ja omaharjoittelua edesauttavat ohjelmat sekä muu tuki ovat onnistumisen sekä todellisen muutoksen takeena. Ja senhän me Trainer4You:ssa osaamme! Tervetuloa Hukkaan, niin ei mene turha työ hukkaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti