keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Liikunnastako bisnestä?


Kiinnostaako raha? Onko liikunta lähellä sydäntäsi? Mitäs jos liikunnalla voisi tehdä tuloksekasta tai aiempaa kannattavampaa liiketoimintaa? Kiinnostaisiko??

EduHouse järjestää yhdessä Trainer4You:n kanssa Liikunnasta liiketoimintaa -koulutusohjelman eli myynnin ammattitutkinnon liikunta-alalle! Koulutus on suunnattu personal trainereille, kuntokeskuksissa työskenteleville henkilöille kuten ryhmäliikunnanohjaajille, jäsenmyyjille, vastaanotossa työskenteleville henkilöille, kuntosaliohjaajille sekä kuntosaliyrittäjille. Käytännössä koulutus koskettaa kaikkia liikunta-alalla työskenteleviä henkilöitä, jotka haluavat tehdä kannattavampaa liiketoimintaa sekä myydä enemmän, paremmin sekä mielekkäämmin.
Pääkouluttajana Liikunnasta liiketoimintaa -koulutusohjelmassa toimii yksi maamme kokeneimmista kuntokeskusalan konsulteista Jan Vorselman.

Koulutusohjelma käynnistyy pilottina Oulussa marras-joulukuussa 2010, jonka jälkeen koulutusohjelmat rantautuvat myös Helsinkiin, Jyväskylään sekä pienellä viiveellä myös muille toimintapaikkakunnillemme. Pilottikoulutusohjelman hinta on 90,50 € eli siis alle 10 €/ pvä, kun koulutuspäiviä kertyy reilussa vuodessa 12 kappaletta. Koulutuksen normaalihinta tulee vakiintumaan 1500 € tuntumaan.

Jos siis liikunta on lähellä sydäntäsi ja haluat tehdä sen parissa toimeentulosi, älä epäröi vaan ilmoittaudu mukaan! Nyt on ripeät päätökset valttia. Ohessa ilmoittautumisohjeet, ole hyvä!

1) Voit ilmoittautua meilitse: lasse.seppanen@trainer4you.fi
2) Tai puhelimitse: 044 349 6682
3) Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä etuhinta: 90,50 €! Seuraavalla kerralla on jo myöhäistä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti