torstai 11. marraskuuta 2010

Muutoksen neljä T-kirjainta!


Perustamani yritys Trainer4You on nykyisin valtakunnallinen hyvinvointivalmennustalo. Toiminta on kasvanut yhden miehen yrityksestä n. 25 henkilöä työllistäväksi ja 10 paikkakunnalla toimivaksi liikunta-alan ohjaajakoulutuksia sekä yritysten työhyvinvointia edistäviä ratkaisuja tarjoavaksi firmaksi. Valmennamme myös yksilöasiakkaita personal training –otteella ja siitähän on kyse yrityscaseissakin: Yksilöllisestä ja asiakaslähtöisestä valmennuksesta ryhmässä!

Valmennusfilosofiamme on yksinkertainen, mutta jäätävän tehokas. Saamme poikkeuksetta asiakkaidemme innostuksen sytytetyksi ja yltymään roihuksi. Emme siis tyydy asiakkaidemme innostamiseen, sillä se on liian helppoa. Tavoitteena on asiakkaidemme innostuksen ylläpitäminen sekä todelliset muutokset liikunta- ja terveystottumuksissa. Sitähän meiltä halutaankin ostaa: Vaikuttavuutta sairauspoissaoloihin, henkilöstötuottavuuteen sekä yksilöiden työvireyteen sekä ryhmän tiimihenkeen. Filosofiamme kulminoituu neljään T-kirjaimella alkavaan taikasanaan, jotka ovat: Tieto – Toiminta – Tuki ja Tulokset!

Näistä muutosta tukevista työkaluista pidämme kiinni aina, oli kyseessä sitten yksittäinen luento tai vuoden kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus! Näin mahdollistamme innon jalostumisen osaamiseksi ja teoiksi, jotka ovat kestävän muutoksen peruspilarit!

1) TIETO

Tieto ei lisää tuskaa. Päinvastoin! Epätietoisuus se vasta tuskastuttaa. Oikein jalostettu tieto pysäyttää ajattelemaan ja motivoi kuulijaa. Muutoksen edellytyksenä usein oleva kriisi voidaan parhaimmillaan välttää merkityksellisellä ja innostavalla tiedolla.

2) TOIMINTA

Aika ei muuta asioita – tekeminen muuttaa! Vain säännöllisillä, pitkäjänteisillä ja suunnitelmallisilla teoilla on muutosvaikutuksia. Tarkoituksenamme onkin viedä aina teoriatieto pikavauhtia toimintaan liikunnallisen tekemisen muodossa ja konkretisoida luennolla opitut asiat käytännössä. Tavoitteena on synnyttää iloiset oivallukset: Onpa mukavaa! Ei sen tämän ihmeellisempää tarvitse olla!

3) TUKI

Asiat tuppaavat unohtua arjen kiireiden keskellä. Siksi ryhmän ja valmentajan tuki sekä pieni positiivinen painostus on hyväksi. Kukaan ei paranna kuntoaan yksittäisen hyvinvointipäivän tai valmennustapaamisen aikana. Oleellista ovatkin teot päivien väleissä. Siksi annamme aina asiakkaillemme kättä pidempää omaharjoittelun sekä muutoksen tueksi. Tuki voi konkretisoitua toiminnallisena tietona, kunto-ohjelmina, valmennusta tukevana oppaana tai treenivälineenä. Pääasia on, ettei asiakkaamme voi sanoa valmennuksesta kotiuduttuaan: ”En osaa, enkä tiedä miten usein, pitkään ja millä teholla minun pitäisi liikkua!”. Varmasti tiedät ja takuulla osaat. Eikä mikään voi estää Sinua onnistumasta, jos vain itse haluat ja koet muutoksen merkitykselliseksi!

4) TULOKSET

Tulosten takana on siis neljä T –kirjaimella alkavaa taikasanaa: Tieto + Toiminta + Tuki = Tulokset! Siksi yrityksemme nimen voikin perustellusti lyhentää seuraavasti: T4U

- Parempaa elämää pidempään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti