perjantai 19. marraskuuta 2010

Nyt vähän jännittää - pian on taas Kehon iän päivityksen aika!


Taas on kolme kuukautta kulunut edellisestä Kehon ikä -kuntokartoituksesta. Vähän ylikin. Edellinen testikaverini Finlandia sijoituspalveluyhtiön Mike Peltola otti ja muutti Helsinkiin. Nyt sain huokutelluksi mukaan uuden kaverin ja ensi viikon keskiviikkona olisi taas seurantamittauksen aika. Mike jatkaa kartoituksia ja kuntoilua Helsingin toimisteemme (Porkkalankatu 1) ohjeistamana. Tsemppiä sinne!

Tulostrendini on ollut laskeva. Siis positiivisessa mielessä. Lähdin liikkeelle 34 -vuotiaasta kropasta ja viimeksi ikää oli karissut lahkeista 2 vuoden verran. Eli 32 -vuotiaaksi olin itseni tsemppaillut. Toisaalta en kyllä kokenut luopuneeni mistään tai liikkuneeni enemmän. Noudatin vain Lasselta (Seppänen) saamiani neuvoja ja liikuin hieman tehokkaammin lenkkeillessäni. Käytönnössä tein intervalleja silloin tällöin ja pelasin harvakseltaan pallopelejä.

Nyt pian 39 -vuotta täyttävänä tavoitteeni on saavuttaa kolmikymppisen kroppa ja suorituskyky 40 -vuotissynttäreihini mennessä. Se vaatii varmasti pientä pinnistelyä. Suunnitelma on kuitenkin jo olemassa: Aion hiihtää hieman aikaisempaa enemmän tänä talvena, kaivaa fillarin esille työmatkataivalta varten viimeistään huhtikuun lopuilla, pelata säännöllisesti pappalätkää (kerran viikossa) ja käydä salillakin vähintään 1-2 kertaa viikossa. Katsotaan kuinka äijän käy:)

Olen (pian) kolmikymppinen, kolmikymppinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti