maanantai 15. marraskuuta 2010

Vuoden Liikuntatuote 2010: Kahvakuulamies?


Osallistuimme tänään Kuortane Testing Labin järjestämään Vuoden liikuntatuote 2010 - kilpailuun. Tuotteemme poikkeaa varmasti kovasti muiden kilpailijoiden tuotteista. Tai mistäs sitä tietää. Voihan kaikkien muidenkin osallistujien tuote olla kaksi metriä ja 120 -kiloa
hymyilevää lihasmassaa? Seuravassa hakemuksemme pääpiirteittäin:

Trainer4You Kahvakuulamies - Tuomo Kilpeläinen

Kahvakuulaharjoittelu on in! Harjoittelu kahvakuulalla on tehokasta, toiminnallista ja tuloksekasta - jos kuulaa osaa käyttää oikein! Valitettavasti harjoittelu kahvakuulalla voi olla pahimmillaan myös hallitsematonta ja hajoittavaa - jos henkilö ei saa tarvittavaa perehdytystä treenaamiseen!

Trainer4You tuotteisti asiaan ratkaisun: Kahvakuulamiehen. Ja miehen ympärille Kahvakuulalla kuntoon -kirjan, Kahvakuulaohjaajan perus- ja jatkokoulutuksen sekä yrityksille suunnatut ideapäivät kuulailuun. Kuulat ja muut oheistarvikkeet kahvakuulalla treenaamiseen löytyvät verkkokauppamme 4Storen pienestä Kahvakuulapuodista. Sieltä löytyvät myösi lmaiset vinkit, videot sekä ohjelmatkin. Turvallista ja tehokasta treeniä toivottaen: Trainer4You Kahvakuulamies - Tuomo Kilpeläinen.

Kahvakuulamies on erityinen, koska:

- Hän on konkreettinen esimerkki kahvakuulaharjoittelun tuloksista

- Mies ja kuula kohtaavat: Yhdennäköisyys on ilmeinen ja mies tuoksuukin raudalta!

- Tuomo on guru: Katu-uskottavuus on vankka. Tuomo syökin kahvakuulia välipalaksi.

- Rauta on kylmää, kahvakuulamies on lämmin ja välittävä: Kiinnostunut asiakkaistaan ja halukas auttamaan

- Kaikki tuntevat Remonttireiskan. Kohta kaikki tuntevat myös Kahvakuulamiehen!

Tuotteen uutuusarvo?

Tunnetteko ennestään yhtään kahvakuulamiestä?

- Kahvakuulaohjaajan lisenssikoulutukset lanseerattiin helmikuussa 2010: Pyörivät nyt non stoppina kahdeksalla paikkakunnalla. Kauttamme koulutettuja ohjaajia on kentällä noin 250 henkilöä, joista lisenssiohjaajiksi on valmistunut toistaiseksi noin 60 henkilöä.

- Kahvakuulalla kuntoon -kirja julkaistiin toukokuussa 2010: Myytyjä kappaleita pian 4000!

- Viikottaisia yritystunteja pyörii eri paikkakunnilla

Miksi meidän tulisi menestyä?

Kahvakuulamies on oivallinen valinta, sillä liikunta-ala kaipaa enemmän kasvoja sekä henkilöbrändejä. Kahvakuulamies on uskalias, hauska sekä vahvan auktoriteetin omaava tuoteidea. Se selättää helposti monet varsinaiset välineet tai ohjelmistot. Kokeilkaa vaikka: Kaksi metriä ja 120 kiloa hymyilevää lihasmassaa ei jätä ketään kylmäksi!

Kilpailuonnea - Meille ja Teille!


1 kommentti: