tiistai 21. joulukuuta 2010

Tositarina liikuttavasta Joululahjasta!

Jo yli vuosikymmen sitten eräs naishenkilö päätti ostaa miehelleen lahjakortilla hyvinvointipalveluja. Palveluiden sisällöksi päätettiin yhdessä treenarin kanssa kuntokartoitus sekä yksilöllisten kunto-ohjelmien rakentaminen ja niiden ohjaaminen liikuntaa vieroksuvalle asiakkaalle kädestä pitäen. Elettiin vielä markka-aikaa, joten lahjakortin arvo oli 1000 mk. Välittävän suuri panostus rakkaalle aviopuolisolle!

Vuoden jo hetken aikaa sitten vaihduttua lahjakalusta ei ollut kuulunut vielä pihaustakaan. Treenari rupesi jo huolestumaan. Eikö lahjakortti ollutkaan ollut mieleinen. Valitettavasti arvaus osui oikeaan. Soitto asiakkaalle paljasti pelon ja epätoivon sekaiset tunnelmat. Pienen suostuttelun jälkeen asiakas saatiin kuitenkin puhutuksi ympäri. Ja kuntokartoitusaika sovituksi.

Lahjan antajaakin tilanne hieman harmistutti. Oliko lahja todella noin epämieluisa ja valuivatko rahat kankkulan kaivoon? Siltä vähän näytti.

Kuntokartoitustapaaminen on varauksellinen. Lahjakalu suoritti testit ja mittaukset kulmat kurtussa. Tuloksetkaan eivät mieltä ylentäneet. Kondis oli syvältä! Palautekeskustelu ja liikuntaneuvonta sujuivat silti valoisemmissa tunnelmissa. Asiakas koki palautteen realistisena, kannustavana ja liikuntaohjeetkin toteuttamiskelpoisina. Hän oli sisimmässään tehnyt päätöksen: Jotain on muutettava ja välittömästi!

Ohjaustapaaminen sujui hienosti. Asiakas oli keskittynyt ja analyyttinen. Kysymyksiä sateli. Kunto-ohjelma tuntui omalta ja intoa sen toteuttamiseen näytti olevan ihmeenkin paljon. Mitenhän kävisi, kun asiakas joutuu tulemaan toimeen omillaan, treenari ajatteli.

Joitain vuosia tapahtuneen jälkeen treenari oli jo miltei unohtanut lahjakortin, sen ostajan sekä skeptisyydestään mieleen painuneen asiakkaan. Joulun alla he kolme kuitenkin törmäsivät jouluostoksilla. Jälleennäkeminen oli unohtumaton: Energiaa säteilevä ja ryhdikäs pariskunta näytti ikäistään parikymmentä vuotta nuoremmilta. Kuulumisten vaihdon ja Joulun toivotusten päätteeksi lahjakortin miehelleen hankkinut nainen totesi ”Tajusin vasta jälkeenpäin, että tuhannen markan lahjakortin sijaan ostinkin miehelleni terveyttä, energiaa ja hyvinvointia”. Lahjakalu yhtyi keskusteluun toteamalla lahjan muuttaneen koko hänen elämänsä. ”Epämieluisasta yllätyksestä kuoriutuikin tähänastisen elämän paras lahja”.

Toistakymmentä vuotta viisaampana ja kokeneempana kyseinen treenari pitää edelleen hyvinvointipalvelulahjakorttia välittävänä ja liikuttavana lahjana. Valitettavasti sitä ei kuitenkaan voi kuin arvailla mitä panostuksella loppuviimein saa: Paketista saattaa kuoriutua parempi kunto ja terveys, energisempi ja vetreämpi fiilis, ryhdikkäämpi ja lihaksikkaampi olemus tai kevyempi ja kiinteämpi keho...

Suosittelen: http://www.4store.fi/product/146/trainer4you-lahjakortti

T: Kyseinen treenari:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti