tiistai 4. tammikuuta 2011

Ihmemies toisista sfääreistä!

Ulkonäöltään Mikko Paunonen on kuin kuka tahansa reilu kolmikymppinen perheenisä. Ihmisjoukossa häntä ei juurikaan erottaisi muista lajitovereista. Keskivertoa urheilullisempi hän kyllä on, mutta muuten Mikko sulautuu joukkoomme sujuvasti. Normaalioloissa hän kykenee käyttäytymään huomiota herättämättä. Ongelmat alkavat vasta, kun Mikko pääsee käsiksi erilaisiin harjoitusvälineisiin. Silloin kulissi murtuu ja Mikon yliluonnollinen kinesteettinen aisti pääsee valloilleen.

Mikkoa on siunattu lahjalla. Hänen mielikuvituksellaan ei ole rajoja! Kyky herkistyy ja ylittää heittämällä normaaliuden rajat toiminnallisessa harjoittelussa. Mikko onkin alan uranuurtaja Suomessa ja mies, joka työstää jatkuvasti uusia treeniliikkeitä ja –variaatioita mielessään. Mikko on functional trainingin McGyver. Kaveri, jonka luomisprosessit ylittävät inhimillisyyden raja-aidat.

Meitä onnistaa. Mikko työstää parhaillaan omaa Treenaa toiminnallisemmin blogiaan, jonka hän tulee julkaisemaan vielä alkukevään aikana. Blogi tulee pitämään sisällään treeniliikehurjastelun lisäksi teoriatietoa kinesiologistasta ja biomekaniikasta, toiminnallisen harjoittelun ideologiasta, perusteista sekä sovelluksista. Mukana blogissa myös treeniohjelma-arkisto sekä Mikon oma oppimispolku C.H.E.K. Instituutin opiskelijana (Englannissa; Ensimmäinen suomalainen opiskelija kyseisessä koulutusohjelmassa).

Mikko on myös ansioitunut ja tunnustettu kouluttaja. Hänet voi tilata vetämään ideapäivää tai –koulutusta omalle salilleen tai ohjaajaporukalleen. Mikko työstää yhdessä Seppäsen Lassen kanssa ajatukset uusiksi hämmentävää ja mullistavaa kirjaa toiminnallisesta treenistä (WSOYpro/ Docendo) sekä Functional trainer –koulutusta. Molemmat saadaan pihalle vielä tämän kevään aikana. Pidä varasi – voit joutua vielä muuttamaan ajatuksesi treenaamisesta!

Pääset tutustumaan Mikkoon pinnallisesti tästä linkistä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti