torstai 28. huhtikuuta 2011

Trainer4You käynnistää koulutukset pohjoismaiden suurimmassa sisämaakaupungissa!

Paljon on vettä virrannut Oulujoessa siitä, kun ensimmäinen Trainer4You Personal trainer –koulutusputki startattiin 11 opiskelijan voimin Oulussa vuonna 2004! Sittemmin koulutustoiminta lanseerattiin osana Vuokatin Urheiluopiston koulutustarjontaa ja sisällytettiin myös LOP-, LAT- ja Urheiluhieroja –koulutusohjelmiin. Seuraavana olivat vuorossa SATS –ohjaajat, joille tarjottiin avoimien koulutusohjelmiemme lisäksi myös räätälöityä SATS & Trainer4You –lisenssiohjaajakoulutusta. Vuonna 2008 koulutusohjelmat

startattiin myös Lappeenrannassa, Jyväskylässä sekä Kuopion Ammattikorkeakoulussa (Savonia). Perässä seurasivat Rovaniemi, Kokkola, Nurmes sekä v. 2009-2010 myös Helsinki ja Tanhuvaaran Urheiluopisto.

Meitä on jo lähes joka kolkassa

Kaiken kaikkiaan kouluttamiamme ohjaajia on nyt jo reilusti yli 3000 ja vuonna 2010 koulutettiin kaiken kaikkiaan n. 1000 ohjaajaa! Koulutuksia pyörii päällekkäin keskimäärin n. 3-4 per viikonloppu eri puolilla Suomea.

Koulutustarjoomaa monipuolistettu ajanhenkisillä lisäkoulutuksilla

Koulutustarjoomamme on laajentunut alun kolmiportaisesta Personal trainer –koulutusohjelmasta (Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja, Personal trainer) monipuolisilla lisäkoulutuksilla. Ryhmäliikunnanohjaajakoulutus, Kahvakuulaohjaajan perus- ja lise

nssikoulukset sekä Ravinto-ohjaaja ja –valmentajakoulutukset ovat saaneet rinnalleen myös toiminnalliseen harjoitteluun perehdyttävän Functional trainer –koulutuksen sekä liikunta-alalle räätälöidyn myynnin ammattitutkinnon (yhteistyössä EduHouse).

Tampereella tavataan!

Vaikka keskitämmekin jatkossa koulutuksiamme enenevässä määrin Helsinkiin, Jyväskylään, Ouluun ja Lappeenrantaan, käynnistetään koulutusohjelmamme ensimmäistä kertaa nyt Pirkanmaan maakuntakeskuksessa, pohjoismaiden suurimmassa sisämaakaupungissa TAMPEREELLA! Tervetuloa käynnistämään Trainer4You –personal trainer –koulutusputki Hyvinvointivalmentajakoulutuksella tai opiskelemaan oman hyvinvointisi ja harjoittelusi parhaaksi asiantuntijaksi sekä päivittämään tietosi, vaikka et treenariksi saakka opiskelisikaan! Koulutus järjestetään GoGo –liikuntakeskuksessa 13.-14.5.2011 klo 12.00 alkaen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti