maanantai 2. toukokuuta 2011

Trainer4You vahvistui Lady energialla!


Palkkasimme tänään kymmenennen työntekijän. Tällä kertaa Helsingin yksikkömme vahvistui Lady energialla. Koulutuspolkumme vakuuttavasti läpäissyt Hanna Antti-Poika-Seppänen teki vaikutuksen ja esiintyi jo koulutuksissa niin edukseen, että työsopimusneuvottelut startattiin heti Hannan valmistuttua Trainer4You Personal traineriksi.

Hanna on totaalisen alanvaihdoksen tehnyt Personal trainer, Ravinto-ohjaaja ja Kuntosalivalmentaja. Lisäksi hän on opiskellut Trainer4You Hyvinvointivalmentaja- ja Kahvakuulaohjaajakoulutukset. Lähes kymmenvuotisen uran Helsingin pörssissä työskenneltyään, hän päätti toteuttaa unelmansa ja vaihtaa alaa totaalisesti. Uusi työ löytyi intohimon kohteen, liikunnan parista. “Nyt teen työtä, jota rakastan kaikesta sydämestäni”, Hanna hehkuttaa. Ja me Trainer4You:ssa teemme kaikkemme, että Hannan fiilis pysyy korkealla arjen koittaessa ja työ maistuu jatkossakin! Trainer4You:ssa Hanna työskentelee Hyvinvointikoordinaattorina sekä personal trainerina.

Hanna on elävä esimerkki siitä, että kouluttautuminen kannattaa aina. Työllistyminen rakkaan harrastuksen parista on mainio osoitus siitä. Lisäksi Hanna sai paljon työkaluja oman hyvinvointinsa esitämiseen, harjoittelunsa monipuolistamiseen sekä treenarin “työkalupakkiinsa”.

(Kuva: Hannan debyytti Trainer4You:ssa tapahtui Fitness Expo -messuilla, Kahvakuulamiehen haastamana:)

Hanna pitää blogia ja omistaa tuotemerkin nimeltä Sports Lady. Aktiivinen, sporttinen ja raikas blogi pitää sisällään kuntosali- ja kotitreenejä, kuntosali- ja tuotevertailuja, kahvakuula- ja painonpudotusvinkkejä sekä Hannan ajatuksia ja asiaa liikunnasta, terveydestä, kauneudesta sekä hyvinvoinnista.

Vapaa-aika Hannalla kuluu perheen, 4 –vuotiaan pojan, showtanssiryhmän treenien sekä monensorttisen liikunnan parissa. Tutustu Hannaan sekä liity Sports lady –jäseneksi täältä: http://sportslady-h.blogspot.com/

Tervetuloa tiimiin,

T: Riku, Trainer4You –tiimin puolestaEi kommentteja:

Lähetä kommentti