torstai 2. helmikuuta 2012

Sateentekijä

Jotkut ihmiset puhuvat, ja toiset tekevät. Ja joidenkin teot yllättävät laimeudellaan, kun taas toisilla on tapana ylittää kovimmatkin odotukset. Minulla on ollut ilo tuntea ja palkata jälkimmäistä tyyppiesimerkkiä edustava, mies Kunto & Terveys –lehden takaa, Kalle Kotiranta.

Onhan sitä tullut itsekin kirjoiteltua. Kuumina vuosina kirjoja syntyi 2-3 vuosivauhdilla ja artikkelituotanto pyöri keskimäärin yhden viikkotahtia. Silti kirjoitustyö oli puuhastelua ja Fitra Oy toimi lähinnä harrastukseni mahdollistajana. Nyt kaikki on toisin. Sen osoittaa jo ensimmäinen kuukausi: Kalle aloittikin Fitra Oy:n päätoimittajana tasan kuukausi sitten 2.1.2012. Nyt ensimmäinen kirja, 24 –tuntia, on jo painossa ja jo useampikin uusi projektikin on polkaistu käyntiin. Vuoden 2012 aikana tulemmekin julkaisemaan lähes kymmenkunta mitä mielenkiintoisinta, hyvinvointiaiheista opusta. Mutta millainen mies on Kalle?

Kalle Kotiranta

Kalle Kotiranta, 37 vuotta, 183 senttiä ja 82 kiloa vankkumatonta itseluottamusta ja monipuolisen kuntoilun koulimaa kokemusta. Työnteon ohella intoa riittää urheiluun, musiikkiin ja perhe-elämään. Kahden lapsen isänä vilskettä piisaa aamusta iltaan.

…omin sanoin

Työskentelin Suomen Urheiluliiton palveluksessa yli 10 vuotta. Etenin SUL:n vuosina Kunto & terveys -lehden toimittajasta lehden päätoimittajaksi. Lisäksi olin mukana Suomen Urheiluliiton viestinnässä eri tapahtumien ja erilaisten julkaisujen osalta. Tutuksi tulivat yleisurheilumaajoukkueemme esitysten lisäksi lasten yleisurheilutoiminta, Helsinki City Marathon, Juoksukoulu ja monet muut tapahtumat, yhteisöt sekä projektit.

Joka vaiheen mediaosaaja

Loin SUL:lle oman liikunnallisen kirjasarjan, johon kiteytyi yhteistyö Trainer4Youn ja Riku Aallon kanssa. Yhteistyö Rikun kanssa alkoi Kunto & terveys -lehdessä ja jatkui kirjaprojektien parissa. Yhteistyön jatkumo on se, että allekirjoittanut työskentelee Fitran leivissä päätoimittajana.

Kun yhteinen sävel löytyy, on helppo innostua uusista haasteista. Energia, innovatiivisuus ja haasteita kaihtamaton asenne ovat syitä siihen, miksi työskentelen nyt Fitra Oy:ssa. Ammattitaitoa, näkemystä sekä visioita riittää, eikä käsijarruun tarvitse koskea.

Fitrasta tulette kuulemaan lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti