tiistai 12. kesäkuuta 2012

Rahaa rakkaudella?

Voiko rakkaudella tehdä rahaa? Onko mahdollista tienata tekemällä asioita, joista todella nauttii? Ja nyt ei puhuta maailman vanhimmasta ammatista, vaan kasvavasta liiketoiminta-alasta - nimittäin liikunnasta.  

Harrastusluonteinen historia
Kun tulin alalle eli työskentelin ensimmäistä kertaa kuntosalilla, maksoi kertakäynti salilla keskimäärin 5 markkaa. Siis rapiat 80 senttiä. Kuukausikortista sai pulittaa sen, mitä tänä päivänä pulitetaan kertakäynnistä. Kuntosaliohjelman ja ohjauksen sai 50 markalla eli 8,4 eurolla eikä personal trainingista oltu koskaan kuultukaan. Ovathan ne puitteetkin kuntokeskuksissa muuttuneet, mutta palveluista ei tuolloin ollut tietoakaan. Tänä päivänä puitteilla on enää vaikeaa erottua, joten todelliset kilpailutekijät piilevät juuri ohjauspalveluissa sekä niiden kehittämisessä.
Palvelubisnestä vai kyseenalaista kiskontaa?
Tilaisin vastikään Kiitolinjalta kuljetuspalvelun sohvalle, joka piti viedä Oulusta Espooseen. Palvelusta kolahti postiluukkuun 600 euron lasku. Itse sohva maksoi noin puolet tuosta eli olisin saanut paikallisesta Ikeasta kaksi sohvaa kuljetuspalvelun hinnalla. Käytin myös autoni määräaikaishuollossa. Sen piti olla rutiinijuttu, mutta iskarithan siellä kolisivat ja jäähdytysnestesäiliö falskasi. Ja muutama pikku löydös ilmeni autoa rassattaessa. Lasku uusien kesärenkaiden ja vanteiden kera (jotka piti kuulemma vaihtaa) oli likipitäen 1500 euroa. Kiva juttu! Sain saman sohvan uuteen kohteeseen sekä huolletun, joskin alkuperäiskuntoisen auton alleni ja olo keveni kummasti. Nimittäin kukkarossa!

Hyvinvointipalveluiden kysyntä kovassa nosteessa
Ihmiset ovat tottuneet maksamaan tietyistä palveluista. Mukisematta! Onneksi panostus liikunta- ja hyvinvointipalveluidenkin kasvaa vuosi vuodelta. Vuosipanostus on keskimäärin kesäkumien (renkaiden) ja sohvan kuljetuksen puolivälissä. Mutta mitä sillä sitten saa? Raha riittää vuosikorttiin kuntokeskuksessa, kuukausittaiseen kehonkoostumusanalyysiin sekä liikuntaneuvontaan, neljään Kehon Ikä –kuntokartoitukseen ja palautekeskusteluun, uuteen polkupyörään, hiihtovälineisiin tai sykemittarin sisältävään juoksukouluun…

Tee työtä, jolla on tarkoitus – josta nautit – ja saat ansaitsemasi korvauksen!
Liikunta- ja hyvinvointiala kuuluu maailman kasvavimpien liiketoiminta-alojen joukkoon. Tarve ja kysyntä kasvavat tarjonnan kasvua sekä kehitystä nopeammin. Tarvitaan tekijöitä!; Hyviä tyyppejä töihin, yrittäjiksi ja lähitulevaisuudessa myös hallinnollisiin sekä johtotehtäviin. Jos haluat työllistyä ja ansaita rahaa rakkaan harrastuksesi parissa, niin tervetuloa alalle! Pelipaikat ykkösketjuun ovat nyt jaossa!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Trainer4You Ohjaajakoulutuksiin: http://trainer4you.fi/index.php/ohjaajakoulutukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti