sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Iso kuva on yksityiskohtia tärkeämpää


Aina löytyy joku, joka tietää Sinua enemmän yksityiskohdista. Jossain lymyilee myös henkilö, joka taitaa opetustyön metodit Sinua paremmin. Ja joku on takuulla viihdyttävämpi ja vaikuttavampi esiintyjä kuin Sinä. Mutta väitän, että erinomaisuutesi piilee nimenomaan siinä, että hallitset riittävän oppimäärän teoriaa, osaat opettaa havainnollisesti ja kansankielisesti sekä osaat esiintyä katu-uskottavasti, innostavasti ja vaikuttavasti. Tällaisia kouluttajia ja valmentajia ei kasva joka oksalla. Ja tällaisia henkilöitä me nimenomaan haluamme rekrytoida verkostoomme!

Kouluttajan pyhä kolmiyhteys

Jokainen liikuntaa tavoitteellisesti harrastava tietää, että kehityksen edellytyksenä ovat riittävä harjoittelu, lepo sekä ravitsemus. Yhden osa-alueen laiminlyöminen johtaa notkahdukseen tuloksekkuudessa. Sama periaate pätee myös koulutus- ja valmennustyöhön. Pyhä kolminaisuus vain muodostuu jaettavasta tiedosta, sen pukemisesta ymmärrettävään ja helposti omaksuttavaan muotoon sekä mielenkiintoa herättävään ja vaikuttavaan esitystapaan. Yhden osatekijän laiminlyönti horjuttaa tai jopa romuttaa asiakkaan omaksumisvalmiudet.

Poikkitieteellisyys ja käytännönläheisyys koulutustemme kantavana juonena

Hyvät kouluttajat ja valmentajat ovat pääroolissa asiakastyön onnistumisen näkökulmasta. He eivät kuitenkaan ole taikureita ja ajatustenlukijoita. Siksi on tärkeää, että itse tuote on kunnossa ja kouluttajat puhuvat samaa kieltä opettaessaan. Yksityiskohtia tärkeämpää on, että kaikki kouluttajat ja valmentajat edustavat samaa oppia ja omat omaksuneet asiayhteyksien muodostaman ison kuvan fyysisen hyvinvoinnin edistämisestä.

Me Trainer4You:ssa perustamme koulutus- ja valmennusideologiamme poikkitieteelliseen ajattelutapaan, jossa luotettavat tutkimukset sekä liikunta- ja ravitsemustiede muodostavat perustan, jota kenttäkokemukset sekä maalaisjärki ohjaavat. Mielestämme vain käytännönläheisellä, ymmärrettävällä ja helposti sovellettavalla tiedolla on merkitystä. Haluammekin koulutustemme ja valmennustemme vastaavan arjen haasteisiin. Opiskelijamme saavat kaikki aseet menestyksekkään valmennus- ja liiketoiminnan toteuttamiseen. Henkilö- ja yritysasiakkaamme taas saavat valmennuksiemme kautta innostavaa ja ymmärrettävää TIETOA, helposti sovellettavia TAITOJA ja välittävää sekä liikkumaan kannustavaa TUKEA tavoitteidensa suhteen hyviä TULOKSIA saavuttaakseen.

Ylpeästi nöyrä

Haluamme ohjaajakoulutuksistamme valmistuvan esimerkillisiä, nöyrällä asenteella työhönsä suhtautuvia, elämäntehtävänään Personal training –palveluja tuottavia ammattilaisia, joiden kutsumuksena on auttaa ihmisiä parantamaan omia elämäntapojaan liikunnan sekä ravitsemuksen avulla. Toivomme, että kouluttamamme Personal trainerit edistävät alan tunnettavuutta sekä imagoa ja tuovat ylpeästi omaa osaamistaan esille saamiaan tietoa hyödyntäen, jalostaen sekä kehittäen.

Kaikki kulminoituu kahteen kirjaimeen = PT

Kaikki tekemisemme ja ajattelumme kulminoituu Personal training –ideologiaan. Ohjaajakoulutustemme ytimen muodostaakin itseoikeutetusti Personal trainer –koulutusputki. Sille lähtölaukauksen antaa intensiivinen ja mieltä avartava Hyvinvointivalmentajakoulutus, jota täydentää ammattimaiseen ohjelmien rakentamiseen sekä ohjaustyöhön valmistava Kuntosalivalmentajakoulutus. Jäävuoren huippuna kohoava Personal trainer –koulutusohjelma syventää sekä täydentää osaamista ja ammattitaitoa toiminnallisen anatomian, liikeopin, fysiologian, kuntotestauksen, kestävyysharjoittelun, harjoittelun ohjelmoinnin, ravintovalmennuksen, henkisen valmennuksen, viestinnän ja vuorovaikutuksen, tuotteistamisen, myynnin ja markkinoinnin sekä kuntouttavan harjoittelun aihealueista.

Trainer4You Personal trainer -koulutusputken alahelmaa sekä Personal trainerin ammattitaitoa alustaa muun muassa Kahvakuulaohjaajakoulutus, sivuaa mm. Ryhmäliikunnanohjaajakoulutus ja täydentää esimerkiksi Ravintovalmentaja sekä Functional trainer –koulutusohjelma. Kyseiset koulutusohjelmat antavat myös mm. liikunnanohjaus-, kuntoutus- ja valmennustyötä tekeville erinomaisia työkaluja työn mielekkyyden, tuottavuuden sekä tuloksellisuuden parantamiseen.

T4U = Tee Työtä Tosi Tarkoituksella!

Tavoitteenamme on saavuttaa asema arvostettuna työnantajana, yhteiskuntavaikuttajana sekä kansainvälisenä koulutusorganisaationa. Haluamme kantaa kortemme kekoon ohjaajien työllistymistä sekä valmennus- ja liiketoiminnassa menestymistä edistävänä auktoriteettina. Meille on tärkeää elää kuten opetamme: Siis olla esimerkillisiä, nöyrällä asenteella työhönsä suhtautuvia valmennuksen ja koulutustyön ammattilaisia, joiden kutsumuksena on tukea ihmisiä ja yrityksiä hyvinvointitottumustensa muutosprosessissa. Emme ole täällä vain töissä, vaan teemme työtämme tosi tarkoituksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti