keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Sataset paukkuu!


Tänään on ollut merkillisen hyvä päivä! Kympit ja sataset paukkuivat oikein urakalla. Sen lisäksi, että aamutreeneissä satasella meni kymmenen suorituspuhdasta toistoa niin penkkipunnerruksessa kuin ylätaljavedossa, on tämä postaus kolmassadas blogikirjoitukseni!

Jos kiinnostaa, voin mielihyvin paljastaa satasten taustalla olevat salaisuuteni. Täältä pesee:

1.       Lue ja kirjoita, opiskele ja kirjoita, opeta ja kirjoita: Hahmotat paremmin kokonaisuuksia ja sisäistät asiat kirjoittamalla ne paperille tai julkaisemalla ne blogissasi.
2.       Pura ajatuksiasi postaamalla: Bloggaaminen on hyvää terapiatyötä. Opit tuntemaan itsesi paremmin kirjoittamalla ajatuksesi blogiarkistoon. Spontaani sekä avoin kirjoitusote tekee Sinusta takuulla kiinnostavamman.
3.       Treenaa aamuisin: Aamutreeni antaa virtaa eikä jää väliin muiden menojen sekä väsymyksen vuoksi.
4.       Treenaa toiminnallisemmin: Tee kokonaisvaltaisia yhdistelmäliikkeitä, toiminnallisia treeniliikkeitä sekä yhdistele aerobista treeniä, lihaskuntoliikkeitä ja liikkuvuusharjoitteita samaan treeniin.
5.       Suosi kokonaisvaltaisia perusliikkeitä: Moninivelliikkeet kunniaan; ne pistävät koordinaation, tasapainon, energiankulutuksen sekä hormoniaineenvaihdunnan kierroksille.
6.       Kokeile välillä, missä mennään: Seuraa kehitystäsi muutamilla helposti vakioitavilla perusliikkeillä, jotka sisällytät treeniohjelmaasi jatkuvan mittaroinnin mahdollistamiseksi.
7.       Syö säännöllisesti, monipuolisesti, terveellisesti ja riittävästi (itselläni toteutuu liiankin kanssa). Jos haluat lisää jerkkua, ota avuksesi kreatiini. Palautusjuomista ja lisäproteiinista saattaa olla hyötyä, mutta kreatiinista saat takuulla potkua em tavoitteisiin!
8.       Haasta itseäsi ja ympäristöäsi: Pikku kisailu on ihan tervettä. Vaikka häviäisitkin, niin edistyit luultavasti ihan kivasti? Ja niin muuten häviätkin, sillä mulle et ainakaan pärjää – kokeillaanko vaikka?

Liikuttavin terveisin,

t: Riku

Kuva: Gymstick International Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti