tiistai 12. marraskuuta 2013

Miehet vatsan takana

Aivan kuten vatsalihasten harjoittamisessa sixpack saa usein liian suuren huomion, niin myös Vatsa -kirjassa allekirjoittanut on ollut esillä turhan suurella osuudella. Siksi haluankin esitellä muut Vatsa –kirjan asiantuntijat, joiden huikean  tieto-taidon olen toimittanut konkreettiseen ja helposti käytäntöön vietävään muotoon. Miehet vatsan takana ovat:  

Ari-Pekka Lindberg – Kehon toiminnallisuuden spesialisti

AP on kerryttänyt häikäisevän tietämyksen sekä kokemuksen toiminnallisesta anatomiasta ja sen soveltamisesta aina arjesta huippu-urheiluun. Päivittäisen fysioterapeutin (OMI adv., MDT Cert.) kliinisen työn lisäksi Ari-Pekalla on kouluttajana takana lähes vuosikymmenen mittainen ura, erityisosaamisalueena juuri toiminnallinen anatomia sekä kuntouttava ja harjoittelu.
Trainer4You:n kouluttajatiimin lisäksi hän on Anatomy Trains -organisaation kansainvälisessä kehittäjä- ja kouluttajakaartissa, vastuualueenaan toiminnallisen harjoittelun innovointi, kehittäminen ja kouluttaminen. Ari-Pekan käsialaa Vatsa -kirjassa: Keskivartalon lihasten toimintaroolit.

Lasse Seppänen – Kestävyysharjoitteluun ja psyykkiseen valmennukseen erikoistunut kouluttaja

Lasse toimii Trainer4You Oy:ssä kouluttajana sekä valmentajana aiheenaan mm. kuntouttava ja ennaltaehkäisevä harjoittelu, psyykkinen valmennus sekä kestävyysliikunta. Valmennustehtävissään Lassen asiakaskuntaan kuuluvat jälkikuntoutusvaiheessa olevat henkilöt, kuntoilijat sekä urheilijat aina kansainvälisen tason huipulle saakka. Useimpia heistä yhdistää harjoittelun alussa samanlaiset ongelmat: keskivartalon hallinnan puute ja sen myötä myös erilaiset tuki-ja liikuntaperäiset ongelmat.
Koulutustaustaltaan Lasse on lisensoitu Personal trainer, Ammattivalmentaja sekä koulutettu hieroja. Lassen aiempia teoksia ovat mm. Tehokas treeni 30 minuutissa, Nuoren urheilijan fyysinen harjoittelu, Tuloksia kuntosaliharjoittelulla, Kuntoilijan uusi käsikirja sekä Kuntoilijan pieni ravinto-opas. Lassen käsialaa Vatsa -kirjassa: Kestävyyttä keskivartaloon ja vatsan alueen rasvavarastot.

Mikko Rinta – Ravintovalmennuksen uran uurtaja

Mikko toimii Trainer4You:n ravitsemusyksikön johtajana ja vastaa Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksesta. Pohjakoulutukseltaan Mikko on terveystieteiden maisteri (Itä-Suomen yliopisto) ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Kliinistä ravinto-ohjauskokemusta Mikko on hankkinut toimimalla ravitsemusterapeuttina mm. Kuopion yliopistollisessa sairaalassa ja Kuntoutumiskeskus Kunnonpaikassa Siilinjärvellä. Lisäksi Mikko on tehnyt personal trainerin töitä Trainer4You:ssa.
Mikko kirjoittaa aktiivisesti artikkeleita sekä matkustaa luennoimassa ympäri Suomea, vieden energistä ravitsemussanomaa eteenpäin kaikelle kansalle. Asiantuntijatehtävien lisäksi Mikko tekee myös käytännön ravintovalmennustyötä kartuttaen näin näkemystään kenttätyön vaatimuksista. Mikon käsialaa Vatsa -kirjassa: Vatsaystävällinen ravitsemus.

Riku Aalto – Personal trainingin grand old man

Riku on Trainer4You:n perustajajäsen sekä personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Hän on toiminut kouluttajana ja personal trainerina jo noin 15 vuoden ajan sekä vaikuttanut alalla pian jo neljännesvuosisadan. Riku on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on täydentänyt osaamistaan muun muassa ammatti- ja ravintovalmentajatutkinnoilla, liikuntahallinto- ja työhyvinvointivalmentajatutkinnoilla sekä lukuisilla alaan liittyvillä täydennyskoulutuksilla.

Riku on tuottelijas kirjailija 25 kirjan ja yli 500 asiantuntija-artikkelin yhteispanoksellaan. Aalto kertookin haluavansa kirjoillaan innostaa ja aktivoida ihmisiä liikkumaan sekä tarjota liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille virikkeitä sekä työkaluja ammattinsa mielekkääksi ja menestyksekkääksi harjoittamiseksi. 

Mieluisia ja tuloksekkaita vatsatreenejä toivotellen,

Treenarisi Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti