torstai 7. marraskuuta 2013

Ozmaxista Fitra-julkaisujen jälleenmyyjäkumppani

Oulun Kaakkuriin syyskuussa 2013 ovensa avannut koko perheen sisäliikuntapuisto Ozmax ja Fitra Oy solmivat yhteistyösopimuksen Fitra-julkaisujen jälleenmyynnistä kuntokeskuksen sisällä. 

”Meillä on jo hyviä kokemuksia niin Fitran sisällöltään kuin ulkoasultaankin laadukkaista kirjoista kuin kustanteiden jälleenmyynnistäkin. Kempeleen Zeppelinissä sijaitsevan toisen keskuksemme Kuntomon kautta kauppa on käynyt hyvin ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, joten päätimme ottaa Fitra-kustanteet myyntiin Ozmaxiin”, kertoo molempien keskusten yrittäjäomistaja Kari Kiviaho.

Fitra-kirjat kannustavat monipuoliseen liikkumiseen

”Hienoa, että yhteistyömme Karin sekä Ozmaxin kanssa jatkuu. On luontevaa, että Ozmaxin ohjaajat voivat hyödyntää työssään kirjoja ja oppaita, jotka ovat tulleet heille tutuksi Personal trainer -opintojen aikana. 

Myös se, että Ozmax kannustaa oppaidemme avulla asiakkaitaan liikkumaan monipuolisesti kuntokeskuksen ulkopuolellakin on mielestäni esimerkillistä ja avarakatseista. Kirjamme toimivatkin mielestäni hyvinä työkaluina Personal trainereille, motivoivina sekä liikuntaharrastusta monipuolistavina oppaina jäsenille sekä hyvänä lisäansaintana kuntokeskukselle”, kertoo Fitra Oy:n kehitysjohtaja Riku Aalto yhteistyön perimmäisistä motiiveista.

Nuoriso viihtyy Extreme -puolella

Ozmax on kokonaispinta-alaltaan yli 2000 neliön kokoinen, koko perheelle liikunnallisia elämyksiä tarjoava sisäliikuntapuisto, jonka erikoisuus on lapsille sekä nuorisolle suunnattu n. 800 neliöinen Extremepuoli skeitti-, skootti- ja BMX-pyörä hyppyreineen, reileineen ja presseineen. 

Extremepuolelle on tulossa lähiaikoina myös kiipeilyneinä sekä hyppy-/volttimonttu. keskuksesta löytyy myös oma skootti- ja skeittikauppansa, jonka asiantuntemus on alansa huipputasoa. 

Yhteistyökeskustelut seinänaapurina sijaitsevan HopLop -sisäleikkipuiston kanssa ovat myös loppumetreillä ja pian perheen pienimmätkin pääsevät hikoilemaan liikkumisen ja leikkimisen varjolla samassa perheliikuntakompleksissa. 

Laatuaikaa upeissa kuntokeskuspuitteissa

Aikuisemmalle kävijäkunnalle suunnattu kuntokeskuspuoli sisältää avaran sekä hyvin varustellun kuntosalipuolen lisäksi myös toiminnallisemman, cross fit -henkisen kuntosalin, spinning -studion sekä tilavat ryhmäliikunta- ja peseytymis-/saunaosastot. 

Perinteisen ryhmäliikuntatarjoaman lisäksi Ozmaxin lukujärjestyksestä löytyvät myös Les Mills -tunnit, jooga, pilates sekä omat tuntinsa myös lapsille. Yksilöohjauksesta keskuksessa vastaavat kokeneet sekä lisensoidut Trainer4You Personal trainerit.

Kiinnostuiko? Kysy lisää:

Ozmax-perheliikuntakeskuksesta:                    
Kari Kiviaho                                                                   
toimitusjohtaja                                                               
kari.kiviaho@ozmax.fi
p. 044 5409092  

Fitra-hyvinvointikustanteista: 
Mika Nevalainen
toimitusjohtaja
mika.nevalainen@fitra.fi
p. 0400 882 024
                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti