torstai 17. kesäkuuta 2010

Liikuttavia ostoksia!

Päätimme perustaa verkkokaupan. Ja ryhtyä myymään verkon kautta liikuttavia tuotteitamme - ja kumppaniemme tuotteita. Palkkasimme kaupan byggaamiseen Kilpeläisen Annan, työntekijämme ”kahvakuulamiehen” Tuomo Kilpeläisen kauniimman puoliskon. Tavoitteena oli helpottaa meidän sekä asiakkaidemme tarvetta: Saada hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia hyvinvointituotteita jakoon helposti, nopeasti, turvallisesti ja konsultoinnin saattelemana.

Halusimme erottua muista verkkomarketeista juuri tuolla konsultoivalla otteella, joten päätimme perustaa kauppamme asiantuntijuuden varaan. Valitessaan tuotetta asiakas voi lukea ammattilaisten kommentit, suositukset sekä mahdollisesti myös artikkelit kyseisistä tuotteista sekä treenimuodoista. Tulevaisuudessa tavoitteena on luoda myös ladattava treeniohjelmapankki, josta shoppailija voi ladata ilmaisen treeniohjelman oman tavoitteensa ja hankkimansa välineen hyödyntämiseksi.

4Store.fi on nyt pystyssä! Sen kehittäminen on kuitenkin vielä kesken. Tavoitteena on nyt perustuotteet sinne saatuamme kehittää sitä entistä käyttäjäystävällisempään suuntaan. Joidenkin välineiden kohdalla konsultoiva ajatus jo pilkahtelee. Nyt panostamme siihen kuitenkin enemmän ja pitkäjänteisemmin. Jos siis tarvetta hyvinvointituotteiden hankkimiselle ilmenee, niin vieraile ihmeessä 4Storessa ja anna kaunistelematonta palautetta, jotta homma kehittyy. Sehän niin meidän kuin shoppailijoidenkin etu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti