keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

NYT RIITTI!

NYT RIITTI!

Vatsamakkarat yli laidan, selkä ja niska kuin betonia, hengästymistä ja puuskutusta työpaikan rappusissa... Nyt riitti! Kuusi vuotta kunnianhimoista yrittäjyyttä ja rankkaakin työntekoa. Lähes parikymmentä kirjaa, puolentuhatta asiantuntija-artikkelia ja kymmenkunta perustettua yritystä. Ja mikä nurinkurisinta... kaikki edelliset liittyen hyvinvointiin, omaa hyvinvointia sekä terveyttä laiminlyöden.
Nyt siis riitti!

Minä Riku Aalto, entinen usemmankin lajin kansallisen tason kilpaurheilija, ammattivalmentaja ja personal trainingin uranuurtaja lupaan ja vannon pistää itseni kuntoon, en ensi kesäksi enkä edes seuraavaksi vaan pysyvästi! Suutarin lapsellakin voi olla kengät! Ilman niitä on vaikeaa olla katu-uskottava. Myös eteneminen kengittä on tuskaista ja käy jalkapohjien päälle. Huonokuntoisena ja -vointisena yrittäjänä eteneminen ei ole mukavaa eikä menestyksekästä.

Lupauduin julkiseen kehon ikä -mittaukseen. Julkisen siitä tekee tulosten julkistaminen blogissani. Haastoin mukaan mittaukseen ystäväni, entisen futiammattilaisen ja AC Oulun kapteenin, nykyisen sijoitusyhtiö Finlandian
aluejohtajan Mike Peltolan. Haaste ei koske nykytilaa, vaikka kilpailuhenkisinä saattaa itse testitilannekin mennä pikkuisen skabailuksi:) Haaste koskee tulevaisuutta: Miken lähtöasetelma ei välttämättä ole yhtä otollinen. Aktiiviajoista on vain muutaman verran aikaa. Itselläni aktiiviajoista on vierähtänyt jo pitkälle toistakymmentä vuotta. Haaste koskee kehon iän pudottamista seuraavan vuoden aikana.

Olen henkisesti valmis muutokseen! Suoraan sanottuna tiedän paremmin kuin moni muu mitä se vaatii:) Olen auttanut matkan varrella satoja urheilijoita ja tuhansia kuntoliikkujia saavuttamaan tavoitteensa tai ainakin olen viitoittanut heidän tietään kohti henkilökohtaista päämäärää. Onnistumisiinkin olen törmännyt niin usein, että tiedän tarkalleen mitä se edellyttää. Yritänkin olla lankeamatta niihin ansoihin, joista olen valmentamiani ihmisiä varoitellut.

Tästä se siis lähtee: Terveellinen ja luonnollinen nuorennusleikkaus, jonka kohteena on noin nelikymppinen, keskivartalostaan pönäkkä, stressaantunut ja kiireinen yrittäjä ja kolmen lapsen isä. Pääset pian tirkistelemään testituloksiani ja seuraamaan edistymistäni sekä halutessasi myös hyödyntämään treeniohjelmiani. Julkistan uudet testitulokset kolmen kuukauden välein ja painoni muutokset viikottain. Tervetuloa kanssani oman elämäsi kuntopolulle: Toivottavasti saat tsemppiä ja vertaistukea ponnistelujani seuratessasi!
Minäkin kaipaan sitä!!


T: Riku Aalto
toimitusjohtaja
Trainer4You Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti