tiistai 28. syyskuuta 2010

Sportellossa viihdytään olohuonemaisissa tunnelmissa!

Oulun Myllyojalla sijaitsee Kuntokeskus nimeltä Sportello. Keskus sijaitsee tarkalleen ottaen ostoskeskuksen ytimessä Karvarinaukiolla (5). Sportellon toinen toimipiste löytyy Kiimingin Jäälistä, keskuspisto ykkösestä. Sportellon yrittäjät Marko ja Kape ovat onnistuneet luomaan omanlaisensa kuntokeskuskonseptin ja fiiliksen. Konseptiin kuuluvat Technogymin huippulaadukkaat kuntosali- ja aerobiset laitteet, välittävä ja yksilöllinen palvelu sekä tyylikkäät ja siistit tilat.

Myllyojan palvelutarjonnasta löytyy kuntosalipalveluiden lisäksi kiertoharjoittelua sekä ryhmäliikuntatunnit pumpista latinoon ja chiballiin. Kuntosaliohjauspalveluiden lisäksi osaamista löytyy personal training- ja ravintovalmennuspalveluihin. Jäälissä kuntosali on palvelutarjonnan ydin.

Sportellossa parasta on keskuksen fiilis! Olohuonemainen ympäristö ja lämmin tunnelma laskevat kynnystä liikunnan aloittamiseen ja treenaamiseen. Harjoittelijat huomioivat toisensa tervehtimällä ja tunnelma on kiireetön, leppoisa ja huolelliseen harjoitteluun kannustava. Sportellossa on helppoa keskittyä oman hyvinvointinsa parantamiseen erinomaisilla laittella ja tyylikkäissä puitteissa. Tervemenoa treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti