lauantai 26. helmikuuta 2011

Valmentajaesittelyssä: Heli Männistö – positiivisuuden perikuva!

Heli Männistö (os. Kykyri) toimii Trainer4You:ssa valmentajana, ryhmäliikunnanohjaajien pääkouluttajana sekä Kokkolan franchising –yrittäjänä. Pohjakoulutustaan liikunnanohjaajatutkintoa Heli on täydentänyt personal trainer- ja personal fitness coach –koulutuksilla sekä lukuisilla ryhmäliikuntaan sekä erilaisiin liikuntamuotoihin ja –välineisiin painottuvilla koulutuksilla. Näitä ovat muun muassa Kahvakuulaohjaajakoulutus, Gymstick Cardio Instructor- ja Gymstick Muscle Instructor –koulutukset, POLAR Zone Master Trainer –koulutus, Sisäpyöräilyn peruskoulutus, Les Mills –lisenssikoulutukset, uinnin- ja vesitreenin ohjaajakoulutukset sekä erilaiset aerobic -ohjaajakoulutukset (mm. zumba –ohjaajakoulutus v. 2011).

Monipuolisia kirjoja eri liikuntamuodoista ja -välineistä

Heli on kunnostautunut kynänkin varressa. Hänen käsialaansa ovat seuraavat teokset: Keskikeho kuntoon - monipuolista harjoittelua jumppapallolla (H. Kykyri ja R. Aalto, 2009), Sauvaliikunta (H. Kykyri ja R. Aalto, 2009) ja Kuntokeskus tutuksi –kirjat (Tulossa 2011 syksyllä).

Helin valmennusote innostaa ja enerisoi!

Valmentajana Helin tarttuvan energinen ote liikuntaan ja ihmisiin kannustaa sekä motivoi liikkeelle. Heli nauttii työstään ja ihmisten kanssa työskentelystä täysin siemauksin ja antaa sen myös näkyä ulospäin. Tuloksiin päästään takuuvarmasti silloin kun tekeminen on mielekästä ja innostus säilyy !

Monipuolinen ja helposti lähestyttävä kouluttaja

Kouluttajana Heli säteilee helposti lähestyttävää sekä innostunutta olemustaan ympärilleen. Kokemus, innostunut ote alaan sekä avarakatseisuus ovat Helin vahvuuksia ryhmäliikunnanohjaajien kouluttajana. Koulutuspäivät ovat täynnä kannustavaa, kehittävää sekä näkemystä avartavaa sisältöä. Uusien ideoiden lisäksi kotiin viemiseksi jää koulutusta tukevat materiaalit sekä uutta energiaa ohjauksiin !

Kouluttajana Heli painottaa erityisesti opetuksellista, innostavaa, palvelualtista ja asiakaslähtöistä ryhmien ohjausotetta. Trainer4You:n Ryhmäliikunnanohjaaja -koulutuksen lisäksi Heli kiertää ympäri Suomea kouluttamassa kuntokeskusten, opistojen, seurojen ja kaupunkien ohjaajia erilaisilla idea-, laji- ja välinekoulutuksilla. Tavoitteena on viettää aina hyväntuulinen, ohjaajien liikepankkia laajentava ja idearikas päivä yhdessä innostusta vahvistaen. Kouluttamisen ja valmentamisen lisäksi Heliä voi tavata messuilla sekä erilaisissa tapahtumissa Trainer4You:n edustajana. Helin mukaansatempaava, energinen ja innostunut tarttuu väkisin! Kokeile vaikka: Käy lukemassa Helin blogia osoitteessa: http://hyvantuulista-helinaa.blogspot.com/. Hymyilet varmasti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti