maanantai 31. lokakuuta 2011

Varoitus! - Tämä kirja voi mullistaa käsityksesi lihaskuntoharjoittelusta

Lasse Seppäsen, Ari-Pekka Lindbergin ja Mikko Paunosen uutuuskirja voi järkyttää tasapainotilaasi: Pelkäänpä, ettei mikään ole enää ennallaan tämän luettuasi! Pahimmassa tapauksessa koko elämänkatsomuksesi, liittyen lihaskuntoharjoitteluun sekä muuhun fyysiseen treenaamiseen, menee uusiksi. Älä kuitenkaan hurahda innostuspäissäsi, vaan muista pitää iso kuva kirkkaana: Toiminnallinen harjoittelu on kuitenkin vain mauste koko liikuntasopassasi. Joskin todella maittava sellainen!

Uutuuskirja pähkinänkuoressa

Toiminnallinen harjoittelu on kiehtovaa ja sen vaikutukset näkyvät nopeasti sekä arkielämässä parempana ryhtinä, lihastasapainona ja toimintakykynä että urheilijan parantuneena suorituskykynä ja liikejärjestelmän hallintana.

Tämä kirja avaa toiminnallisen harjoittelun periaatteita ja käytäntöä. Saat viimeisimmän tietämyksen liikuntakoneiston rakenteesta ja toiminnasta käytännön tasolla – esimerkiksi kehon lihaskalvojärjestelmistä, joiden käytännön hyötyä ei ole aiemmin tiedostettu. Oppaan avulla sinulla on mahdollisuus saada kokonaiskuva ihmisliikkeen ihmeellisyydestä sekä tehokkaasta ja turvallisesta harjoittelusta. Oppaan lopusta löydät treeniohjelmia, jotka toteutat 30 minuutissa. Tehokasta, tuloksellista ja takuuvarmasti hauskaa!

Kenelle?
Opas soveltuu kokonaisvaltaisen otteen vuoksi kaikille lihaskunnon kehittämisestä kiinnostuneille harjoittelijoille sekä valmentajille, fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille ja personal trainereille.

Nopeat syö hitaat - Hanki nyt omasi!

Kirjaan päällisin puolin jo oikolukuvaiheessa tutustuttuani, voin käsi sydämellä sanoa, että kirja on erinomainen. Väitänkin ensimmäisen painoksen menevän kuin kuumille kiville! Sen verran kova kysyntä kirjalla, toiminnallisella treenillä ja kyseisillä herroilla on. Pääset tutustumaan ja tilaamaankin kirjan suoraan tästä linkistä: http://www.4store.fi/product/159/tehokas-treeni-puolessa-tunnissa---tuloksia-functional-trainingilla

Jos kuitenkin hurahdat...

Niin hoitokeino on olemassa. Apu löytyy täältä: http://trainer4you.fi/lisaekoulutukset/functional-trainer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti