maanantai 6. elokuuta 2012

Töissä Personal trainerina: Case Puls & Träning

Puls & Träning on poikkeuksellisen helposti lähestyttävä, moderni ja yksilöllistä ohjauspalvelua tarjoava kuntosaliketju. Lupasin case-esimerkin muutamasta Personal trainereita aktiivisesti työllistävästä kuntokeskuksesta ja Puls & Träningista on ilo aloittaa!

Rima alas ja lähelle ihmistä 

Vuonna 2005 perustettu ruotsalainen Puls & Träning-kuntosaliketju on lyhyessä ajassa noussut alansa menestyksekkäimpien toimijoiden joukkoon Pohjoismaissa. Menestyksen takaa löytyy yrityksen liikeidea, jonka tavoitteena on motivoida ihmisiä liikkumaan madaltamalla kynnystä entisestään: Puls & Träning tuo kuntosalit sinne missä päivittäin asioidaan – lähikaupan tuntumaan tai viereiseen ostoskeskukseen. Oma henkilökohtainen energiatankkaus hoituu nyt kätevästi työmatkan tai kauppareissun yhteydessä. Puls & Träning korostaa myös paikallisuutta ja yhteisöllisyyttä; oma paikallinen kuntosali tarjoaa ympäristön viettää aikaa ja tavata naapurustoa – nyt kuntoilun merkeissä.  

Tule sellaisena kun olet - ja lähde pikkuisen paremmassa kunnossa!

"Jokainen meistä tiedostaa liikunnan terveysvaikutukset, mutta useimmille kuntosaliliikunnan aloittamisen kynnys on turhan korkealla. Harrastus koetaan liian kalliiksi, kuntosali sijaitsee liian kaukana kotoa tai kuntosalille ei rohkene mennä ellei ole hyvässä kunnossa ja osaa käyttää kuntosalilaitteita. Puls & Träning pyrkii tarjoamaan tavallisille ihmisille miellyttävän ja edullisen, kodin läheisyydessä sijaitsevan kuntoiluvaihtoehdon, jossa edellä mainittuja liikkumisen esteitä on pyritty purkamaan ja sen myötä madaltamaan aloituskynnystä", kertoo P&T Finland Oy:n maajohtaja Mikko Nummenmaa.
Puls & Träning puhuttelee nimenomaan tavallisia kuntoilijoita mutkattomalla konseptillaan.

Maksa vain käyttämistäsi palveluista

Tavallisesti kuntosalien kuukausijäsenyys maksaa noin 59-89 euroa. Useimmiten hinta sisältää palveluita, joita vain osa jäsenistä käyttää ja joiden vuoksi kaikki maksavat saman jäsenmaksun.

Puls & Träning-saleilla kuntosalin perusmaksu on alkaen 39 euroa kuukaudessa ja jäsenet maksavat vain käyttämistään palveluista. Kuntosalivastaava on paikalla osan ajasta ja lisäpalveluina asiakkailla on mahdollisuus tilata henkilökohtaisen valmentajan palveluita tai osallistua pienryhmävalmennuksiin kuten painonhallinta-, kahvakuula- tai juoksukouluryhmiin.

Ripeä kasvuvauhti edellyttää tehokasta rekrytointia

Ripeästi toimipisteitä ympäri Pohjoismaita avaavan Puls & Träningin tavoitteena on olla Pohjoismaiden suurin, tavallista kuntoilijaa puhutteleva kuntosaliketju. Yhtiön tarkoituksena on avata alueella 100 uutta toimipistettä seuraavan viiden vuoden sisällä Suomessa ja Ruotsissa. Suomen ensimmäiset Puls & Träning-kuntosalit on avattu Helsingin Myllypuroon, Nurmijärvelle ja Tamperen Tampellan alueelle vuoden 2012 aikana. Ruotsissa on jo parhaillaan 35 P&T- salia ja Suomeen ollaan avaamassa syksyn 2012 aikana 3 uutta toimipistettä pääkaupunkiseudulle eli Latokartanoon, Kamppiin ja Jätkäsaareen. Uusien ohjaajien rekrytoinnissa hyödynnetään tehokkaasti yhteistyötä Trainer4You:n kanssa.

Hyvät edut sitouttamisen taustalla 

P&T- kuntosalit toimivat yrittäjävetoisesti. Yksi toimipiste työllistää lähtökohtaisesti yhden kuntosalivastaavan ja 1-2 personal traineriä. P&T-kuntosalien työyhteisö on tiivis perhe ja kuntosalin menestyksen kannalta on tärkeää, että koko tiimi puhaltaa yhteen hiileen. P&T-kuntosalit panostavat henkilöstönsä jatkokoulutukseen ja tarjoavat hyvin kilpailukykyisen palkkauksen alalla. Tällä tavoin pystytään rekrytoimaan ja sitouttamaan alan parhaat asiantuntijat sekä tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua asiakkaille.

Henkilöesittelyssä: P&T Tampellan personal trainer Toni Sallila

Toni on alkuperäiseltä koulutukselta asiakaspalvelu- ja markkinointimerkonomi sekä nyt Trainer4You Personal Trainer, Ravinto-ohjaaja, Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja sekä Qicraft/Wellness Instituten Kinesisohjaaja

"Olen tämän vuoden puolella valmistunut Trainer4You Personal traineriksi ja valitsin yhteistyökumppaniksi urani alkumetreillä P&T ketjun. Katumaan en ole joutunut päivääkään; yhteistyö P&T Tampellan kanssa on ollut erittäin antoisaa. Kuntosalin yrittäjät ovat todella mukavia ja ovat saaneet oloni tuntumaan siltä, kuin olisi yksi heistä.

Toiminimen ensimmäistä kertaa perustaneena vastaan on tullut paljon käytännön asioita, joihin olen myös saanut tukea yrittäjiltä Caroline ja Tuomo Tihveräiseltä sekä P&T ketjulta. Kuntosalilla saan tehdä yksilöllisiä kuntoilusuunnitelmia motivoituneille asiakkaille. Ilmapiiri asiakkaiden kesken on kotoisa ja leppoisa, niin kuin on tarkoitettukin olevan. Kuntosalimaailmassa kesät ovat aina hieman rauhallisempaa aikaa ja sitten syksyllä taas startataan täydellä höyryllä. Kuntosalille tulee jatkuvasti uusia asiakkaita ja uudenlaisia pienryhmiä on suunnitteilla. Mieli on näin "kesähelteillä" innostunut ja odottavainen mitä syksy tuo tullessaan"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti